MS-FLOWTECHNIC

MS-Flowtechnic er en fremadrettet virksomhed, der har specialiseret sig i design, fremstilling og levering af M/R-stationer, Gas Regulerings stationer, Proces anlæg til brændbare gasser (Naturgas, Biogas, Brint m.m.) samt komponent-leverancer til gasser og flydende medier.

Vi leverer turnkey regulerings-stationer til bl.a. naturgas og biogas samt komponenter til gasser og flydende medier. Derudover tilbyder vi også serviceaftaler til vedligehold.

​​Igennem årene har MS-Flowtechnic ApS leveret en bred vifte af projekter til hele verdenen. Her kan du se nogle udvalgte eksempler på projekter vi tidligere har leveret.

MS-Flowtechnic ApS har mere end 35 års erfaring indenfor danske såvel som internationale gasprojekter. Vi sætter en ære i det vi laver og tager gerne imod både store og små projekter. Du kan læse mere om virksomheden her.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os både på mail, telefon eller klikke på knappen herunder og udfylde formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

MS-Flowtechnic ApS

Engelsholmvej 33A

8940 Randers SV

Tlf.: +45 86 42 57 87 

E-mail: ms@ms-flowtechnic.dk

CVR-nr.: 27771297

Følg os på:

skærmbillede 2022-09-16 kl. 13.39.18