siden 1986

Om MS-FlowtechniC

MS-Flowtechnic er en fremadrettet virksomhed, der har specialiseret sig i design, fremstilling og levering af M/R-stationer, Gas Regulerings stationer, Proces anlæg til brændbare gasser (Naturgas, Biogas, Brint m.m.) samt komponentleverancer til gasser og flydende medier.

Indehaver (Mogens Sørensen) har erfaring i danske og internationale gasprojekter siden 1986 med rådgivning/salg af komponenter samt dimensionering, design og lydberegning af gas anlæg m.m. til bl.a. storindustri, kraft/varmeværker, procesindustri, kedelbrænder og gasmotor-installationer.

MS-Flowtechnic tilbyder design og komponenter, som opfylder B4 og EN 746-2, der kan leveres som totalløsninger eller som separate løsninger. Nødvendig dokumentation/tegninger til myndighedsbehandling og betjeningsvejledninger i forskellige sprog kan leveres i elektronisk format og/eller datablade.

Vi samarbejder med kompetente svejsefirmaer, som opfylder alle krav til svejsekontrol samt komponentleverandører, der opfylder kravene til gasgodkendelser og evt. ex. områder (i.h.t. ATEX). Alle opgaver (store som små) udføres med stor vægt på korrekt rådgivning, kvalitet, sikkerhed og efterfølgende backup.​​

MS-Flowtechnic ApS

Engelsholmvej 33 A

8940 Randers SV

Telefon: +45 86 42 57 87

E-mail: ms@ms-flowtechnic.dk

CVR: 27771297

sociale medier

vælg sprog